Ügyelet különösen indokolt esetben

Indokolt, legszükségesebb esetben (munkavégzés, vagy védekezésben való részvétel esetén) az intézmény a tanulók számára gyermekfelügyeletet biztosít, melyet a szülőnek kérelmeznie kell. A kérelem elektronikusan is benyújtható az intézményvezetőnek címezve. A kérelmet első alkalommal március 8-án, reggel 9 óráig lehet benyújtani a március 8 és 12. közötti hétre vonatkozóan. A továbbiakban a következő hétre vonatkozó kérelem leadásának határideje az előző héten péntek 9 óra. Az esetleges igényt az alábbi tartalommal kérjük benyújtani, de a vonatkozó űrlap az iskola honlapjáról is letölthető.

A tanulói felügyelettel kapcsolatban az alábbi tartalmú kérelmet kell benyújtani az iskola igazgatójához:

Címzett: Maglódi Vermesy Péter Általános Iskola és alapfokú Művészeti Iskola intézményvezetője

Szülői kérelem és nyilatkozat

Alulírott

………………………………………………………………………………………………… szülő nyilatkozom, hogy

…….………….…………………………………………………………………………….……nevű és a …………… osztályba járó gyermekem napközbeni felügyeletét 2021. március 22-től napközben 7 – 17 óra között munkavégzés vagy a védekezésben való részvétel miatt nem tudom megoldani (a megfelelő aláhúzandó). Egyúttal nyilatkozom, hogy gyermekem egészséges, a családban vírusos megbetegedés jelenleg nincs.

Kérem az iskolai ügyelet biztosítását a március 29. és április 1. között az alábbi napokon:

Kérem az ebédet a március 29. és április 1. között az alábbi napokon:

Szülő aláírása

Maglód, 2021. ……………………

Megjegyzések:

– Az ügyeletet a központi telephelyen (Fő utca 1.) fogjuk biztosítani.

– Mivel az étkezést minden tanuló esetében lemondta a Maglód Projekt Kft, kérjük a gyermek részére enni és innivalót feltétlenül csomagoljanak be! Az ebéd igénylésére továbbra is van lehetőség, melyet a fenti kérelemben kell jelezni.

Kérjük a szülők együttműködését annak érdekében, hogy a tantermen kívüli, digitális munkarend elrendelése csak akkor lehet eredményes a járvány megfékezésében, ha a tanulók lehetőség szerint otthonukban, minél kisebb közösségekben tartózkodnak, és kerülik az utcai csoportosulásokat. Megértésüket köszönjük!

Hosszú Tibor

intézményvezető

Tanulói felügyeletre vonatkozó kérelem