Tanévkezdés

Tisztelt Szülők, Kedves Tanulók!

Véget ért a vakáció, hamarosan kezdődik az iskola. Kérjük olvassák el figyelmesen az alábbi tájékoztatót! Az egyéb tudnivalókat az osztályfőnöki órák és a szülői értekezletek keretében ismerhetik meg.

Az első tanítási nap, szeptember 01. szerda

A tanévnyitóra mindkét (alsó és felső) telephelyen osztálykeretben reggel 8 órától kerül sor, melyen a szülők nem vehetnek részt (kivétel az első évfolyamos szülők, akik az udvarra bekísérhetik gyermekeiket). Kérjük a tanulókat, hogy ezen a napon ünneplő ruhában jelenjenek meg az iskolában. A szülők tájékoztatására a szülői értekezleteken kerül sor.

Az első évfolyamos osztályok közül az 1.c (Nánási Ágnes) és 1.e (Szabó Kinga) osztályok a József Attila krt. 30-36. szám alatti telephelyen gyülekeznek. A József Attila krt. 33-35. szám alatti telephelyen gyülekeznek az 1.a (Fáskerti Márta), 1.b (Gyeneiné Bócsa Zsuzsanna) és 1.d (Mészáros Mária) osztályok szülői és tanulói.

Az első tanítási napon a 2-8. évfolyamokon 3 osztályfőnöki órát (8.00-10.45), míg az 1. osztályosoknak két órát (8.00-9.45) tartunk meg.

A tanítási órák után ügyeletet tartunk igény szerint 17.00 óráig, (felsőben 16 óráig). Kérjük a szülőket, hogy vegyék figyelembe, hogy az első napon, szeptember 1-án még nincs étkeztetés! Az étkezéssel kapcsolatos információkat a szolgáltató Maglód Projekt Kft. honlapján találhatják meg. Kérjük a szülőket, hogy az iskolában maradó gyermekek részére megfelelő hideg élelmet biztosítsanak.

Tankönyvek: A megrendelt tankönyvek hiánytalanul megérkeztek az iskolába. Minden tanuló az osztályfőnök, osztálytanító közreműködésével az első tanítási napon, ingyenesen kapja meg a tankönyvcsomagot. Mindenki hozzon magával táskát a tankönyveknek, tolltartót, egy üres füzetet és órarendi nyomtatványt.

A hátrányos helyzetű tanulók részére az első tanítási napon ajándék tanszercsomagot (füzetek, ceruza, toll, színes, stb.) tudunk átadni. Erről az érintett szülőket már tájékoztattuk.

Az 1. évfolyamos szülők részére 1-én, szerda este 17.00-tól osztályszülői értekezleteket tartunk a nyaralói telephelyen.

A második tanítási nap szeptember 02. csütörtök.

Az 1. évfolyamnak ezen a napon 3 órát tartunk, míg a többi évfolyam már a megkapott órarend alapján tanul. (Az első évfolyam péntektől tanul az órarend szerint.)

Csütörtöki naptól (az előzetes igények alapján) már a napközi is üzemel, illetve a befizetések függvényében az étkeztetést is igénybe lehet venni.

További információk:

Évnyitó a művészeti iskolában: szeptember 08. (szerda) 17.00 óra. Helyszín a nyaralói iskola udvara, ahova a szülőket is várjuk (József A. krt. 33-35.)

A szülői értekezletek helyszíne az osztálytermekben lesz az alábbi időbeosztás szerint:

1.évfolyam: szeptember 01. (szerda) 17.00 óra

8.évfolyam: szeptember 01. (szerda) 18.00 óra

2.évfolyam: szeptember 02. (csütörtök) 17.00 óra

3.évfolyam: szeptember 06. (hétfő) 17.00 óra

4.évfolyam: szeptember 07. (kedd) 17.00 óra

5.évfolyam: szeptember 07. (kedd) 18.00 óra

6.évfolyam: szeptember 08. (szerda) 18.00 óra

7.évfolyam szeptember 09. (csütörtök) 18.00 óra