Kezdődik az iskola!

Tisztelt Szülők, Kedves Tanulók!

A minél zökkenőmentesebb tanévkezdéshez kérjük olvassák el figyelmesen az alábbi tájékoztatót! Az egyéb tudnivalókat az osztályfőnöki órák és a szülői értekezletek keretében ismerhetik meg.

Az első tanítási nap, szeptember 01. kedd

A tanévnyitóra mindkét (alsó és felső) telephelyen osztálykeretben reggel 8 órától kerül sor, melyen a szülők nem vehetnek részt (kivétel az első évfolyam). Kérjük a tanulókat, hogy ezen a napon ünneplő ruhában jelenjenek meg az iskolában. A szülők tájékoztatására a szülői értekezleteken kerül sor.

Az első évfolyamos osztályok közül az 1.a (Tóth Csilla), 1.c (Pap Rafaelné) és az 1.d (Szencziné Bajári Mária) osztályok a József Attila krt. 30-36. szám alatti telephelyen gyülekeznek. A József Attila krt. 33-35. szám alatti telephelyen gyülekeznek az 1.b (Holkó Ágne), 1.e (Vass Krisztina) 1.f (Dr. Juhász Gabriella).

Az első tanítási napon a 2-8. évfolyamokon 3 osztályfőnöki órát  (8.00-10.45), míg az 1. osztályosoknak két órát (8.00-9.45) tartunk meg.

A tanítási órák után napközis, illetve tanulószobai ügyeletet tartunk igény szerint 17.00 óráig, (tanulószobán 16 óráig). Kérjük a szülőket, hogy vegyék figyelembe, hogy az első napon, szeptember 1-án még nincs étkeztetés! Az étkezéssel kapcsolatos információkat a szolgáltató Maglód Projekt Kft. honlapján találhatják meg. Kérjük a szülőket, hogy az iskolában maradó gyermekek részére megfelelő hideg élelmet biztosítsanak.

Tankönyvek: A megrendelt tankönyvek hiánytalanul megérkeztek az iskolába. Minden tanuló az osztályfőnök, osztálytanító közreműködésével az első tanítási napon, ingyenesen kapja meg a tankönyvcsomagot. Mindenki hozzon magával táskát a tankönyveknek, tolltartót, egy üres füzetet és órarendi nyomtatványt. A bizonyítványokat, jutalomkönyveket, okleveleket az osztályfőnökök az első tanítási napon átadják a tanulók részére. Kérjük, hogy azokat szeptember 4-ig (péntek) jutassák vissza az osztályfőnököknek!

A halmozottan hátrányos helyzetű, vagy hátrányos helyzetű tanulók részére az első tanítási napon ajándék tanszercsomagot (füzetek, ceruza, toll, szines, stb.) tudunk átadni. Erről az érintett szülőket augusztus 24-én telefonon vagy emailen tájékoztatjuk.

Az 1. évfolyamos szülők részére 1-én, kedd este 17.00-tól osztályszülői értekezleteket tartunk a nyaralói telephelyen.

A második tanítási nap szeptember 02. szerda.

Az 1. évfolyamnak ezen a napon 3 órát tartunk, míg a többi évfolyam már a megkapott órarend alapján tanul. (Az első évfolyam csütörtöktől tanul az órarend szerint.)

A szerdai naptól (az előzetes igények alapján) már a napközi is üzemel, illetve a befizetések függvényében az étkeztetés is elindul.

További információk:

Évnyitó a művészeti iskolában:

  • Időpont:  Szeptember 03. (csütörtök) 17.00 óra
  • Helyszín: Nyaralói iskola udvara, a hagyományos formában (József A. krt. 33-35.)

Szülői értekezletek tervezett rendje:

1.évfolyam: szeptember 01. (kedd) 17.00 óra

2.évfolyam: szeptember 02. (szerda) 17.00 óra

3.évfolyam: szeptember 03. (csütörtök) 18.00 óra (előtte a művészeti iskola tanévnyitó ünnepsége)

4. évfolyam: szeptember 04. (péntek) 17.00 óra

5.évfolyam: szeptember 07. (hétfő) 17.00 óra

6.évfolyam: szeptember 08. (kedd) 17.00 óra

7.évfolyam szeptember 09. (szerda) 17.00 óra

8.évfolyam: szeptember 10. (csütörtök) 17.00 óra

A vírushelyzet miatti iskolai szabályokról folyamatosan tájékoztatjuk a szülőket. Előzetesen az alábbi linkről tájékozódhatnak.