Művészeti térítési díj befizetése

A 2020/21-es tanév második félévétől a térítési díj/tandíj fizetésének rendszere megváltozott. A korábbi készpénzes befizetés a titkárságon megszűnt. A továbbiakban csak átutalással, vagy postán sárga csekkes befizetéssel lehetséges.

  1. Értesítés a befizetési kötelezettségről:

A befizetési kötelezettségről a szülők a művészeti iskola KRÉTA digitális naplójában értesülnek.
Ennek elérhetősége: https://klik032501101.e-kreta.hu/ (Fontos, hogy ne keverjék össze az általános iskola KRÉTA naplójával, amitől egyetlen egy karakter különbözteti meg!)
Minden szülő kapott egy felhasználói nevet és jelszót a belépéshez, amelyet a megadott e-mail címre küldtünk. Ha valaki nem tud belépni, akkor az iskola titkárságán tud újat igényelni, segítséget kérni:

A térítési díj/tandíj előírást a belépés után lehet megtekinteni az alábbi módon:

E-ügyintézés -> Befizetendők -> Az itt megjelent listában a sor elején levő négyzetet kipipálva elérhetővé válik a Kiválasztott tételek befizetése gomb -> Befizetési mód: banki átutalás

Itt megjelennek a banki utaláshoz szükséges adatok (Kedvezményezett neve, számlaszáma, átutalás összege, átutalás közleménye). Ezen az adatok másolását segítik a sor végén levő gombok.

  1. A befizetés módja: 

Banki átutalás:

Az utalást a szülő maga végzi a saját banki rendszerében. A bankkártyás online fizetési mód, még nem elérhető, kidolgozás alatt van. Nagyon fontos, hogy a befizetés azonosítóját a közleménybe bejegyezzék, mert ez azonosítja a banki rendszerben a tanulót és a szakját!

Sárga csekkes befizetés:

Ha valaki nem tud banki átutalással fizetni, akkor választhatja a sárga csekkes befizetési módot. Ezt a fenti telefonon, vagy e-mail címen lehet igényelni, melyet ezután a tanulóval küld el az iskola a szülőnek. Ezt postán lehet utána befizetni. Készpénzes befizetés megszűnt!

  1. A befizetések határideje:

Mindkét fizetési mód esetén a határidő: 2021. március 19.

  1. Egyéb segítséget a KRÉTA tudásbázisban az alábbi linken lehet találni. (A készpénzes fizetés nem választható!)

Kréta tudásbázis itt