Június az iskolában

Iskolánkban 2020.  június 2. és 2020. június 15. között továbbra is tantermen kívüli, digitális munkarend marad érvényben, azzal a különbséggel, hogy a tanító vagy a szaktanár a lemaradó tanulók felzárkóztatására egyéni vagy kiscsoportos foglalkozásszervezhet. 

A június 2. és június 26. közötti időszakban szülői kérésre kiscsoportos napközis foglalkozások keretében biztosítjuk a tanulók felügyeletét. Az igényüket kérjük előre jelezzék május 28-ig a Teams osztálycsoportjaiban található igénylőlap (“Igénylés napközis ügyeletre 2020. június 2-től 26-ig”) online kitöltésével. A mellékelt igénylőlap kinyomtatva, aláírva beszkennelve szintén benyújtható emailen, vagy egy előre egyeztetett időpontban akár személyesen is. Megfelelő létszámú jelentkező esetében a felügyelet az iskola összes telephelyén elérhető lesz. Beteg gyermeket nem tudunk fogadni, a szülők továbbra sem léphetnek be az iskolába. 

Az étkezés biztosított lesz, az igényléséről, a befizetésről a Maglód Projekt Kft. a honlapján fog tájékoztatást kapni. 

A nyolcadik évfolyamos tanulók búcsúztatását és évzáróját június 19-én délelőtt a Központi iskola udvarán szervezzük meg. Aegyes osztályok ballagási időpontját a fenti időszakon belül, egymástól időben egy-egy órával elcsúsztatva határozzuk meg. A rendezvényen csak a tanulók vehetnek részt, a szülők továbbra sem léphetnek be az iskola területére. 

A negyedik évfolyamos tanulók tanévzáró ünnepségét a Nyaralói iskola udvarán 19-én, délelőtt folyamán szervezzük meg. A negyedikes osztályok a fenti időszakon belül, egymástól időben egy-egy órával elcsúsztatva jöhetnek be az iskolába. A rendezvényen csak a tanulók vehetnek részt, a szülők továbbra sem léphetnek be az iskola területére. 

Az 1-3. és az 5-7. évfolyamos tanulók részére szervezett tanévzáró iskolai ünnepély elmarad. A tanulók a bizonyítványukat, az okleveleket, az ajándékkönyveket a 2020-21-es tanévnyitó ünnepség keretében, szeptember 1-én kaphatják meg. 

Július hónapban az Önkormányzattal együttműködve napközis tábort szervezünk. A jelentkezésről, a térítési díjak befizetéséről rövidesen tájékoztatjuk a szülőket. 

Letölthető igénylőlap: IGÉNYLÉS NAPKÖZIS ÜGYELETRE