Jelentkezés hangszeres képzésre

Tisztelt Szülők, kedves Gyerekek!

A Maglódi Vermesy Péter Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola felvételt hirdet a művészeti iskola klasszikus zene tagozatának alapfok első osztályába hangszeres képzésre (általános iskola 3. osztálya).

A felvételi meghallgatás a jelenlegi helyzetben nem lehetséges. A tervezett időpontja 2020. szeptember első hete. Erről időben értesítjük az érintetteket.

Iskolánkban a következő tanszakokon folyik hangszeres oktatás: cselló, furulya, fuvola, gitár, hegedű, klarinét, trombita, zongora. Lehetőség van több tanszak megjelölésére. (Kérjük éljenek ezzel a lehetőséggel, hogy a tanulónak nagyobb esélye legyen a felvételre!) Ebben az esetben a megjelölt sorrend figyelembevételével dönt az iskola a felvételről. Ha olyan szakot jelölnek meg, ahol nincs üres hely, vagy helyhiány miatt nem tudjuk a tanulót felvenni, akkor a felvételi meghallgatáson elért eredmények alapján a tanulók ún. várólistára kerülnek, ahonnan üresedés esetén lehet bejutni.

A jelentkezési lap elérhetőségét a 2.d és 2.a osztály tanulóinak szülei e-mailben kapják meg. Más osztályba, vagy más iskolába járók szülei legyenek szívesek a maglodis@gmail.com címre írjanak egy e-mailt a jelentkezési szándékukkal, amelyben megadják a tanuló nevét, iskoláját és osztályát! Az iskola a levélre válaszként megküldi a jelentkezés linkjét.

A jelentkezés határideje: 2020. május 12.

Tisztelettel: Tóth László intézményvezető-helyettes

Maglód, 2020.04.27