Ballagás rendje

Tájékoztatás a Ballagás rendjéről a szülők és tanulók részére 

Iskolánkban a ballagást 2021. június 18-án pénteken, osztályonként eltérő időpontban szervezzük meg. A Ballagás helyszíne a Központi Iskola (Maglód Fő utca 1.) nyitott udvara.  A meghívottak az intézmény zárt részeiben nem tartózkodhatnak. 

 A ballagási ünnepség helyszínére történő belépés rendje: 

  • 10.00 óra: 8.b1 
  • 11.00 óra: 8.b2 
  • 12.00 óra: 8c 
  • 13.00 óra: 8.d 
  • 14.00 óra: 8.a 

A ballagó diákoknak az utolsó osztályfőnöki óra a tornateremben lesz megtartva, amelyre az ünnepség időpontja előtt 30 perccel kell megérkezniük. 

A ballagáson a ballagó tanuló és az általa meghívott személyek vehetnek részt életkortól és koronavírus elleni védettségtől függetlenül. Az egy ballagó diák által meghívható hozzátartozók száma nincs korlátozva, de ennek várható számát az osztályfőnökök részére előre meg kell adni (határidő: június 11.). A megadott létszámnak megfelelően az érintettek részére belépőket fogunk biztosítani. A meghívott vendégek az iskola udvarára csak ezekkel belépőkkel tudnak majd belépni.  

A meghívott vendégek (kivéve a 6 év alatti gyermek) az ünnepség teljes időtartama alatt, orrot és a szájat eltakaró maszkot kötelesek viselni. Az ünnepség végén haladéktalanul el kell hagyni az iskola területét.  

Hosszú Tibor intézményvezető 

Maglód, 2021. május 21.