Néptáncosok Monoron

Szeptember 22-én került megrendezésre a Monori Néptánc és Népzenei Találkozó, amelyen Maglód várost iskolánk 3.a osztályos, néptánc tagozatos tanulói képviselték.
A találkozó egy énekes, zenés, táncos felvonulással kezdődött. A zenekarok és a néptáncosok a kistérség különböző településeiről érkeztek. A menet Monor sétáló utcájában megpihent, itt rövid utcai táncokat láthatott a közönség. A kis ízelítő után a Művelődési Ház színpadán folytatódott a műsor.
Iskolánk tanulói, mint az egyetlen csak gyermekekből álló néptánccsoport, bátran léptek színpadra. Műsorukban játékfűzést és ugrós táncokat mutattak be. Felkészítő tanáraik: Nagy-Szőke Dóra és Szelesné Huszti Beáta. Munkájuk eredménye a gyermekek magabiztos színpadi mozgása és szépen csengő éneke.
A fellépők név szerint: Balogh Hédi, Dorkó-Bán Dalma, Gábor Dominik, Kiss Anna Sára, Kiss Boglárka Gréta, Kiss Dorottya, Kovács Kende, Marton Borbála, Marton Csanád, Molnár Balázs, Nagy Jázmin Helga, Nagy Olivér Dániel, Pallaga Csenge, Potocska Levente, Remport Dóra, Tóbel Kristóf.

Krammer Erna, kísérő tanár.